19 iun. 2015

Festivalul Internațional de Teatru Nou

Festivalul Internațional de Teatru Nou, ediția a III-a, s-a desfășurat din data de 9 mai până în 17 mai 2015.  Acest festival a fost organizat de Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad și în cadul lui s-au jucat piese memorabile ca: „Paravan”, ”2 telefoane”, „Moscova-Petușki” și „Uciderea ritualica a lui George Mastromas”etc.
         Prezente la festival au fost trupe de teatru din toată țara, dar și din străinătate: București, Timișoara, Târgu-Mureș, Oradea, Cluj-Napoca sau Ucraina. Pe lângă piesele de teatru superbe au avut loc și nmeroase concerte în cadrul Festivalului de Teatru Nou.
         La organizarea festivalului au ajutat voluntarii teatrului, printre care și câțiva elevi ai liceului nostru. Ca voluntari am încercat să convingem cât mai multe persoane să vină la teatru, împărțind pliante și vorbind cu oamenii despre minunatele piese de teatru care au fost prezantate la festival. În postura de voluntari ne era permis să mergem la orice piesă dorim fără a plăti bilet și, drept urmare, am profitat de aceasta ocazie, mergând la aproape toate piesele.
         Mă bucur că am avut ocazia să particip, în calitate de voluntară la acest festival. A fost o experiență plăcută pe care, cu siguranță, aș vrea să o repet la următoarea ediție a festivalului și daca voi avea posibilitatea să pot participa ca voluntară și la alte festivaluri de teatru.

Ivan Ramina (X E)














Niciun comentariu: