1 iun. 2015

Theatrum mundi - 2015

În perioada 29-30 mai a avut loc la Arad a XI-a ediție a Festivalului internațional de artă pentru elevi și studenți ”Theatrum mundi”. Reprezentanții școlii noastre au obținut următoarele premii:
·       La secțiunea ”Recitare și monolog”, elevul Andrei Stoica, coordonat de prof. Slavița Pârvu, a obținut premiul special.
·       Elevele Ioana Groza și Diana Ciucu, coordonate de prof. Cristian Miclean, au obținut premii speciale pentru interpretare feminină.
·       La secțiunea ”Film”, premiul II a fost obținut de echipa coordonată de prof. Cristian Miclean, cu filmul ”O zi luminoasă”.

·       La secțiunea ”Spectacol teatral”, premiul II a fost obținut de spectacolul ”Blitz, Caragiale. Blitz!”, realizat de elevii coordonați de prof. Cristian Miclean.

Pentru copiii mei, cei de la Colegiul Național „Vasile Goldiș”, și pentru Danciu Alina care lucrează cu acești copii de peste 3 ani și al cărei nume nu se regăsește în articol. Mă bucur că vă sunt dascăl și prieten! Sunteți cei mai buni: Dumitru Denisa-FlorinaIlisie Val, Petra Torge, Maria Doria Darabut,Aleex Mîrnea, Raul Lucaci, Oana Masichevici, Raluca Popa, Thomas Sauliuc, Roșa Rosa FlaviusEmma DanielaCosmina FloreDiana Ciucu și toți ceilalți. (Prof. Cristian Miclean)

Mai multe detalii despre acest concurs puteți citi în acest articol.











Niciun comentariu: